AOC демонстрира колко лесно е за потребителите да увеличат своята

...
 AOC демонстрира колко лесно е за потребителите да увеличат своята
Коментари Харесай

Как да повишите продуктивността с мобилните USB-C дисплеи на AOC

 AOC показва какъв брой елементарно е за потребителите да усилят своята работливост с новия мобилен USB-C екран I1601FWUX. Този 15.6-инчов IPS екран идва със сгъваемо покритие за екрана, което служи и за стойка в портретен или пейзажен режим. Дисплеят се свързва и зарежда единствено благодарение на един USB-C кабел. Това разрешава чиста и продуктивна настройка с повече от един екран, без значение къде се намирате и без плетеница от кабели в близост
Представете си, че ви чака 6-часово пътешестване с трен или дълъг полет, по време на който ще би трябвало да работите на преносимия компютър си. След като стигнете задачата и работната среща стартира, ще сте все по този начин лимитирани от дребния екран на компютъра. Работата в придвижване е неизменима част от работното всекидневие на бизнес пасажерите, само че не е загадка, че екраните на портативните компютри не оферират същото равнище на работливост, както десктоп аналозите. По-големите преносими компютри имат 15.6 ” или 17 ” екран, а множеството ултрабуци са снабдени с даже по-малки екрани. Отварянето на огромна електронна таблица се оказва същинско предизвикателство, изключително когато би трябвало да се работи с още приложения, като да вземем за пример имейл клиент или уеб браузър.
Решението в такива обстановки е да се употребява настройка с два монитора. Точно там идва на помощ зареждания през USB-C AOC I1601FWUX


Неговият Full HD, 15.6 ” IPS екран дава спомагателна екранна повърхност за работа. С две екрана разполагаем сензитивно се понижава времето и силата за превключване сред приложенията. Когато за осъществяването на дадена задача се постанова да са отворени няколко приложения по едно и също време, можете да се фокусирате в главния прозорец и да проверявате нужната информация в спомагателните прозорци единствено с един взор.

Някои офиси са оборудвани единствено с един екран за всяко работно място, който се употребява като главен или служи за втори екран при свързване с ноутбук. С AOC I1601FWUX потребителите, които не са в офиса, могат все по този начин да получават преимуществата на втория екран, без неудобството на кабелите и тежките захранващи адаптери, с помощта на USB-C връзката. А когато са още веднъж в офиса, този спомагателен екран още веднъж е разполагаем за потребление в композиция с наличните екрани.
Студентите, да вземем за пример, могат да извлекат доста изгоди от притежаването на втори мобилен екран
Много по-лесно е да се приготвят за своята презентация като дадат AOC I1601FWUX на свои сътрудници или другари, вместо проектор, тъй че те да следят наличието.



Една същинска история, обвързвана с увеличената работливост, която оферират мобилните екрани AOC, идва от DZH Phillips, 18-тата най-голяма компания за счетоводство и съвещания в региона на Сан Франциско – локация с доста доходоносни и заможни клиенти, които изискват изцяло счетоводно обслужване и одит. Професионалните специалисти на DZH Philips постоянно работят покрай техните клиенти по техните финансови въпроси и ги посещават в офисите им, където правят финансови разбори.
DHZ Phillips бързо схваща, че неналичието на спомагателни екрани се оказва ограничаване при работата в офиса на клиента. Дори най-новите мобилни устройства не разполагат с задоволително екранна повърхност за работа
Сравняването и инспекцията на юридически и финансови документи, анализирането на електронни таблици, писането на изказвания и други са доста по-трудни, когато разполагаем има единствено един екран.

По рекомендация на IT отдела DZH Phillips доставя целия личен състав с портативни монитори AOC. Kevin O’Conell, Старши управител по одитите в DZH Phillips, споделя, че това решение е нараснало продуктивността с 25%:
„ В свят, където пътуванията и отдалечената работа са просто обстоятелства от всекидневието, множеството бизнеси могат да се възползват от тези монитори на AOC. С тяхната налична цена, те обезпечават огромна стойност! ”
 AOC I1601FWUX има 15.6 ” IPS панел за живи цветове и необятни зрителни ъгли, Full HD (1920 x 1080 пиксела) резолюция, дизайн с автоматизирано завъртане на картината в режим портрет или пейзаж и бърз USB-C вход за трансфер на видео сигнал и зареждане.

  AOC I1601FWUX е разполагаем на целесъобразна последна цена от 449 лева с Данък добавена стойност .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР